Ledige job

Museumsinspektør søges

De Kulturhistoriske Museer i Holstebro Kommune (DKM) søger museumsinspektør med marinarkæologisk baggrund med tiltrædelse pr. 1. april 2017 eller snarest derefter.

Strandingsmuseum St. George er en afdeling af DKM. Afdelingen beskæftiger sig med strandingshistorier på den jyske vestkyst med særligt fokus på de seneste femhundrede år. Vi søger en ny kollega, som brænder for og har erfaring med de mange forskellige arbejdsopgaver, en inspektør skal varetage på et kulturhistorisk museum, og som også har kompetencer inden for marinarkæologien.

Strandingsmuseet har de seneste to år ombygget og udviklet nye udstillinger, som åbner i maj. Vi har med forandringen ønsket at ændre museet fra en klassisk museumsoplevelse til en moderne attraktion. Du vil i dit samarbejde med det øvrige personale medvirke til at profilere og videreudvikle museet, og du vil derfor bl.a. have en anseelig og nyskabende digital formidlingsopgave.

Du vil have særligt ansvar for at løse museets marinarkæologiske forpligtelse i samarbejde med Nordjyllands Kystmuseum og Moesgaard Museum. Dit faglige, forskningsmæssige og formidlingsmæssige arbejde udføres i tæt samarbejde med dine kolleger på museet.

Ved DKM er der pt. 11 fastansatte arkæologer og 4 fastansatte historikere. Museets samlede ansvarsområde kan læses på vores hjemmeside www.kulmus.dk

Vi forventer af dig

  • At du har gyldigt erhvervsdykkercertifikat til dykning i danske farvande
  • At du har erfaring med vragdykning
  • At du har erfaring i museal formidling – herunder digitalt
  • At du kan arbejde selvstændigt i et miljø med mange typer af samarbejdspartnere – og ganske ofte under tidspres
  • At du er fleksibel, idérig, social og humoristisk
  • At du har erfaring med projektstyring
  • At du har erfaring med samlingsvaretagelse

Løn iht. overenskomst.

Flere oplysninger om jobbet kan fås hos afdelingsleder; Helle Sigh: 21 18 80 03 eller arkæologisk leder; Niels Terkildsen: 21 18 79 45.

Vi skal have din ansøgning senest onsdag den 22. februar kl. 8.00.

Samtaler forventes afholdt mandag d. 27. februar.

Send din ansøgning

Vi vil gerne, at du sender din ansøgning pr. e-mail til: niels.terkildsen@holstebro-museum.dk

Det vil være en stor hjælp for os, hvis du samler alle dine dokumenter i én fil, inden du sender din ansøgning.